top of page
Eigenaar bedrijfsboekhouder Rijswijk

Boekhouder Zeeland

Als ervaren boekhouder in Zeeland, biedt Bedrijfsboekhouder.com een breed scala aan diensten voor zowel ondernemers als particulieren. Onze expertise omvat inkomstenbelasting, omzetbelasting, vennootschapsbelasting, salarisadministratie en jaarrekening. We zijn gespecialiseerd in het werken met ZZP'ers en eenmanszaken en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan uw unieke behoeften voldoen.

  • Facebook
  • Twitter

Boekhouder Zeeland ZZP / Eenmanszaak

Op zoek naar een betrouwbare boekhouder rondom Zeeland?

 

Zoek niet verder! Ons administratiekantoor helpt jou bij financiële vraagstukken. Of je nu een eenmanszaak (zzp), vof, BV of stichting hebt, onze deskundige boekhouders in Zeeland staan voor je klaar. Van administratie tot btw-aangifte, wij zorgen voor een vlekkeloze afhandeling.

Ons uitgebreide takenpakket omvat boekhouding, belastingaangiftes, inkomstenbelastingaangifte, jaarrekening opstellen en consultancy voor een all-inclusive prijs, afhankelijk van het aantal mutaties en de complexiteit van je boekhouding.

We werken ook met online boekhouding software (www.snelstart.nl), waardoor we op afstand kunnen samenwerken. Dit betekent dat je via een app of computer alle documenten kunt aanleveren, in plaats van fysiek afleveren op locatie.

Tot slot bieden we scherpe tarieven, omdat we kostenbewust zijn en geen duur kantoor huren.

Hoe werkt het?

  1. U belt ons of maakt een afspraak

  2. Wij beoordelen de complexiteit van uw vraag of boekhouding.

  3. We doen een tariefvoorstel

  4. Indien akkoord, sturen wij u een opdrachtbevestiging.

  5. We gaan direct voor u aan de slag

Vergelijk onze diensten met die op www.boekhouder.nl, trustoo.nl, boekhouders.nl en boekhoudergids.nl.

Contact

Heb je nog vragen bel of mail ons.

085-2007886

bottom of page