top of page
Screenshot_20230331_012047.jpg

Hallo!

Mijn naam is Tevfik Ozdemir en ik ben de eigenaar van bedrijfsboekhouder.com Ik heb HBO bedrijfseconomie gestudeerd en heb tevens een controller opleiding gevolgd aan the Hague University. Ik heb vele jaren ervaring kunnen opdoen bij een groot accountantskantoor. Ook heb ik als financieel controller gewerkt en heb derhalve veel kennis van jaarrekeningen en rapportages.  Ook heb ik de juiste netwerken in het operatieveld om snel te kunnen schakelen.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Mijn verhaal

Mijn carrière begon met het behalen van een diploma in Accountancy, gevolgd door diverse functies bij gerenommeerde accountantskantoren en financiële instellingen. Gedurende deze tijd heb ik mijn expertise opgebouwd in financiële administratie, belastingaangiften, fiscaal advies en bedrijfsplanning.

De droom om Bedrijfsboekhouder.com op te richten kwam voort uit mijn verlangen om een persoonlijke en toegankelijke dienstverlening aan te bieden, waarbij ik nauw samenwerk met mijn cliënten om hun zakelijke doelen te helpen verwezenlijken. Mijn filosofie is gebaseerd op integriteit, transparantie en een persoonlijke benadering, waarbij ik mijn klanten altijd op de eerste plaats zet.

Bij Bedrijfsboekhouder.com zetten we ons in om u te ondersteunen op het gebied van boekhouding, belastingaangiften, fiscaal advies en bedrijfsplanning. Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf, ik ben er om u te helpen bij het nemen van weloverwogen financiële beslissingen en het creëren van een solide basis voor succes.

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken en u te helpen bij het bereiken van uw zakelijke doelen. Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek over hoe Bedrijfsboekhouder.com u kan ondersteunen bij uw financiële en administratieve behoeften.

Contact

Laten we samen kijken welke mogelijkheden er zijn voor jouw bedrijf. 

0031622501499

bottom of page