top of page

Bent u op zoek naar een betrouwbare boekhouder via offerti.nl

Lees dan gauw verder
 

 

Boekhouder offerti.nl

Als u op zoek bent naar een boekhouder via offerti.nl of iemand die u kan helpen met uw inkomstenbelasting, dan kunnen wij u wellicht goed helpen. 

We zijn een boekhoudkantoor met jarenlange ervaring, goede reviews en tegen een scherp tarief. 

We werken online samen. We maken gebruik van online boekhoudsoftware (Snelstart) waarbij u uw administratie niet meer langs hoeft te brengen maar de keuze heeft om deze digitaal aan te leveren.

Afstand is hierdoor geen probleem. Toch bij elkaar komen: in overleg komen we er vast uit. 

Hoe werkt het?

1. U belt ons of maakt een afspraak

2. Wij beoordelen de complexiteit van uw vraag of boekhouding.

3. We doen een tariefvoorstel

4. Indien akkoord, sturen wij u een opdrachtbevestiging.

5. We gaan direct voor u aan de slag

Afhankelijk van de complexiteit van uw boekhouding of vraag  doen wij een voorstel voor een tarief. We kunnen de volgende zaken voor u doen: de boekhouding, inkomstenbelasting aangifte, omzetbelastingaangifte, jaarrekening opstellen, advies en consultancy en salarisadministratie. Indien het een match is krijgt u een opdrachtbevestiging per mail toegestuurd. U zit nergens aan vast. We werken niet met langlopende abonnement-vormen en er zijn bij ons geen verborgen kosten. Annuleren kan ten alle tijde. 

 

Onze tarieven zijn zeer scherp. Dit kunnen wij doen omdat we geen duur kantoor huren en omdat we ons niet blauw betalen aan dure bemiddelingsbureaus. Op offerti.nl zouden we ons blauw betalen om überhaupt een offerte te kunnen aanbieden.  We kunnen u een lage prijs aanbieden, juist omdat we zo kostenbewust en creatief zijn. 

bottom of page