top of page

Bent u op zoek naar een betrouwbare boekhouder via zzpdaily.nl

Lees dan gauw verder
 

 

ZZP daily boekhouder nodig

Bent u op zoek naar een boekhouder via zzpdaily.nl of iemand die u bijstaat met uw inkomstenbelasting? Dan zijn wij mogelijk de juiste keuze voor u.

Wij zijn een ervaren boekhoudkantoor met uitstekende beoordelingen en concurrerende tarieven.

Onze samenwerking verloopt grotendeels online. We gebruiken Snelstart, een online boekhoudsoftware, waardoor het mogelijk is om uw administratie digitaal aan te leveren zonder dat u deze persoonlijk hoeft af te geven.

Hierdoor speelt afstand geen rol. Mocht er toch behoefte zijn aan een persoonlijke ontmoeting, dan kunnen we in overleg tot een geschikte oplossing komen.

Hoe werkt het?

1. U belt ons of maakt een afspraak

2. Wij beoordelen de complexiteit van uw vraag of boekhouding.

3. We doen een tariefvoorstel

4. Indien akkoord, sturen wij u een opdrachtbevestiging.

5. We gaan direct voor u aan de slag

Afhankelijk van de complexiteit van uw boekhouding of vraag  doen wij een voorstel voor een tarief. We kunnen de volgende zaken voor u doen: de boekhouding, inkomstenbelasting aangifte, omzetbelastingaangifte, jaarrekening opstellen, advies en consultancy en salarisadministratie. Indien het een match is krijgt u een opdrachtbevestiging per mail toegestuurd. U zit nergens aan vast. We werken niet met langlopende abonnement-vormen en er zijn bij ons geen verborgen kosten. Annuleren kan ten alle tijde. 

 

Onze tarieven zijn zeer scherp. Dit kunnen wij doen omdat we geen duur kantoor huren en omdat we ons niet blauw betalen aan dure bemiddelingsbureaus. Op www.zzpdaily.nl zouden we ons blauw betalen om überhaupt een offerte te kunnen aanbieden.  We kunnen u een lage prijs aanbieden, juist omdat we zo kostenbewust en creatief zijn.  We houden de kosten zo laag en daarmee ook onze prijzen.

bottom of page